يکي از اولويت هاي اساسي در بحث تکريم ارباب رجوع و خدمات ارتباط با مشتريان، اطلاع رساني مناسب به مشتريان بالقوه و بالفعل از طريق ابزارها و رسانه هاي مختلف است. در عصر انقلاب اطلاعاتي و ديجيتالي بحث اطلاع رساني به امري فراتر از يک مقوله معمولي و ساده تبديل شده است و به نوعي تمامي ابعاد و بخش هاي سازمان ها را دربر گرفته است و انجام صحيح آن با سرنوشت سازمان گره خورده است. اينترنت به عنوان ابر رسانه عصر حاضر نقش بسيار مهمي در اين مقوله داشته است و زمينه ي مساعدي را فراهم کرده است که اکثر سازمان ها و شرکت هاي مختلف دولتي درصدد برآيند بخشي از خدمات و محصولات خود را از اين طريق به مردم انتقال دهند. بانک ها به عنوان يکي از حساس ترين و مهم ترين تشکيلات اقتصادي، عملاً بيشترين ارتباطات را با مردم به عنوان مشتري و خدمات گيرنده دارند و براي تقويت وفاداري و حفظ آنها بايد اقدامات گسترده اي انجام داده شود که يکي از مهمترين آنها استفاده از رسانه هاي جديد و در دسترس است.
وب سايت ها به خاطر ويژگي ها و امکانات فراوان به بانک ها اين فرصت را مي دهند تا جديدترين اخبار، برنامه ها و خدمات خود را با سرعت بالا و بدون محدوديت زماني و مکاني به مردم ارائه کنند. از سوي ديگر با توسعه بانکداري اينترنتي، وب سايت ها بهترين بستر براي ارائه خدمات ارزش افزوده هستند. در شرايط حاضر آنچه در مورد وب سايت هاي اکثر بانک هاي ايراني شاهد هستيم نشان از عدم وجود يک برنامه و نگاه مشخص در بانک ها براي انجام صحيح فرآيند هاي اطلاع رساني از طريق وب سايت هاست.
به جز برخي از بانک ها که البته آنها هم نگاه کاملا حرفه اي به موضوع ندارند، مابقي حتي در به روز کردن اخبار سايت هاي خود نيز عاجز هستند و اين باعث کندي اطلاع رساني و عدم آگاهي عموم از آخرين و جديدترين اطلاعات بانک است.
اين مساله زماني مي تواند اصلاح شود که بانک ها به سايت ها نگاهي کاملا کاربردي و غير تجملي داشته باشند و به گونه اي برنامه ريزي نمايند که به وسيله تيمي حرفه اي فرآيند اطلاع رساني را از طريق سايت هاي خود در همه ابعاد آن پيگيري نمايند. بايد توجه داشت که ابعاد محتواي و گرافيکي اينترنت بانک ها به اندازه مسايل فني و زيرساختي آن اهميت دارند و نبايد مساله مديريت محتواي اينترنت بانک ها را ساده انگاشت.