Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


دانش نو

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[26 Aug 2004]   [ همشهری]

دبي به دنبال ميزباني نمايشگاه هاي آي تي است

موج - دبي مي كوشد تمام كشورهاي دنيا را متقاعد كند كه اين كشور مكان بسيار مناسبي براي برگزاري بهترين و بزرگترين نمايشگاههاي آي تي است. بزرگترين نمايشگاه آي تي منطقه يعني جي تكس به زودي از ۲ تا ۸ اكتبر سال جاري (۱۱ مهر ماه) در دبي برگزار مي شود كه در آن بيش از ۵۰۰ شركت خارجي و داخلي حضور خواهند داشت.در اين نمايشگاه شركتها آخرين توليدات خود را در زمينه رايانه هاي شخصي ، لپ تاب محصولات آِي تي و ديگر وسايل به نمايش مي گذارند.از نمايشگاه سال قبل بيش از ۷۲ هزار نفر بازديد كردند كه نتيجه آن نيز ميليون ها دلار خريد محصولات بود.

..............................................................
همايش هاي علوم انفورماتيك

نوزدهمين همايش بين المللي كامپيوتر و علوم انفورماتيك (iscis)
۱- زمان برگزاري: ۲۹-۲۷ اكتبر ۲۰۰۴
۲- مكان برگزاري: تركيه/ آنتاليا
۳- پست الكترونيك: isci04@cs.bilkent.edu.tr
۴- صفحه الكترونيك: http://www.cs.bilkent.edu.tr/~iscis04/
۵- نيم نگاه: نوزدهمين همايش بين المللي iscis يكي از معتبرترين همايش هاي علوم انفورماتيك بوده و پژوهشگران، اساتيد، مهندسين و... از سراسر جهان در اين همايش حضور خواهند داشت.
دومين همايش بررسي زمينه هاي رقابتي و كنترل مشكلات آتي علوم انفورماتيك
۱- زمان برگزاري: ۶-۴ اكتبر ۲۰۰۴
۲- مكان برگزاري: روسيه/ مسكو
۳- پست الكترونيك: paco@ipu.ru
۴- صفحه الكترونيك: http://paco.sicpro.org
۵- نيم نگاه: محورهاي اصلي بحث در اين همايش عبارت است از: مسائل و مشكلات عمومي سيستم هاي كامپيوتري، طراحي مدل هاي جديد كامپيوتري براي رقابت در بازار اقتصادي، مشكلات و راه هاي رفع آن، تكنولوژي طراحي برنامه هاي كامپيوتري، بررسي يافته هاي جديد در زمينه طراحي نرم افزارها و سخت افزارها.
همايش بررسي ساخته هاي ديجيتالي براي بشر در قرن حاضر (DRH ۲۰۰۴)
۱- زمان برگزاري: ۸-۵ سپتامبر ۲۰۰۴
۲- مكان برگزاري: انگلستان/ نيوكاسل
۳- پست الكترونيك: drh@ncl.ac.uk
۴- صفحه الكترونيك: http://drh2004.ncl.ac.uk
۵- مسئولين برگزاري: دانشگاه نيوكاسل انگلستان
۶- نيم نگاه: همايش DRH ۲۰۰۴ به منظور بررسي و معرفي ساخته هاي ديجيتالي و بررسي پيشرفت علوم انفورماتيك و ارتباط و جايگاه آنها براي رفع نياز بشر عصر حاضر برپا خواهد شد.
همايش طراحي سيستم هاي كامپيوتري اينترنت و ذخيره اطلاعات(SC2004)
۱- تاريخ برگزاري: ۱۲-۶ نوامبر ۲۰۰۴
۲- مكان برگزاري: آمريكا/ پيتس بورگ
۳- پست الكترونيكي: Benton@psc.edu
۴- صفحه الكترونيكي: http://www.sc-conference.org/sc2004
۵- نيم نگاه: در اين همايش درباره هنر طراحي سيستم هاي جديد كامپيوتري، پيشرفت ها و زمينه هاي پيشرفت آتي اين صنعت و... به بحث خواهند نشست.
تنظيم: مهتاب.ص. خسروشاهي
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ساخت سيستم جديد شناسايي انسان پياده در شب

شركت خودروسازي هوندا موفق به ساخت سيستمي شده است كه با استفاده از آن مي توان در هنگام رانندگي در تاريكي هوا، افراد پياده را شناسايي كرد. اين سيستم به گونه اي طراحي شده است كه پس از شناسايي انسان در خيابان ها و يا محل هاي تاريك با به صدا درآوردن آژير راننده را آگاه مي كند. در اين سيستم در جلوي گلگير خودرو دو دوربين مجهز به پرتو مادون سرخ با امواج بلند كار گذاشته شده است كه تصاوير گرفته شده بوسيله آن در صفحه نمايشگر ويژه خودرو به نمايش درآمده و اگر تشخيص داده شود كه انسان در مسير خودرو وجود دارد آژير مربوطه به صدا در مي آيد.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
افزايش توليد نيمه هادي ها در جهان

توليد نيمه رساناها در جهان درسه ماه دوم امسال به بالاترين حد خود در چهار سال گذشته رسيد.به نوشته روزنامه ليبراسيون افزايش تقاضا براي تراشه به منظور استفاده در ساخت تلفن هاي همراه و تجهيزات ديجيتالي مانند تلويزيون هاي صفحه مسطح موجب افزايش توليد جهاني نيمه رساناها شده است.بنابر گزارش دفتر جهاني نيمه هادي ها، بخش نيمه رساناها در سه ماه دوم سال با ۴/۹۵ درصد از ظرفيت توليد خود فعاليت كرده است.بخش نيمه رساناها در فاصله سال هاي ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۲ متحمل بحراني ترين شرايط در تاريخ خود شد.

نانوتكنولوژي در چين


ايتكا- دستيابي چين به دانش نانو در دهه گذشته زبان زد بوده است. بر اساس گزارشهاي واصله، آكادمي علوم چين(CAS) بعد از دانشگاه بركلي كاليفرنيا، IBMو MIT در بين مؤسسات تحقيقاتي كه در زمينه نانو فعاليت داشته اند در مقام چهارم قرار گرفته است، اين آكادمي در سال هاي ۲۰۰۰-۱۹۹۲ بيش از يكصد مقاله درباره نانوتكنولوژي به چاپ رسانيده است.
به گزارش آژانس خبرنگاران تكنولوژي ايران و به نقل از سايت nanoworld، تعداد اختراعات كشور چين از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۲ به تنهايي حدود ۱۲درصد اختراعات جهاني نانوتكنولوژي است كه اين موضوع چين را بعد از آمريكا با ۳۲ درصد و ژاپن با ۲۱ درصد در مقام سوم قرار مي دهد. همچنين بر اساس گزارشي ازAPEC ، انتشارات چين در سال ۲۰۰۱ با داشتن سهم ۲/۱۴درصد و ژاپن با ۲/۱۵درصد در رتبه سوم قرار گرفته است.
با وجودي كه تنها در چند سال گذشته دولت مركزي چين تصميم به هماهنگ كردن و اختصاص منابع مالي خود براي انجام تحقيقات و توسعه نانوتكنولوژي گرفته است، دو مركز نانوتكنولوژي با نام هاي مركز ملي علوم و فناوري نانو (NCNST) و مركز ملي مهندسي و فناوري نانو (NCNET) در شهر ژانگ گون گان در كنار آكادمي علوم وجود آمده اند.
آكادمي علوم چين براي شتاب بخشيدن به تجاري كردن تحقيقات ايجاد شده است. دولت مركزي چين براي تجاري كردن نانوتكنولوژي در سال ۲۰۰۲ حدود ۱۵درصد سرمايه كل نانوتكنولوژي را به اين امر اختصاص داده است.
براساس آمار دولت چين، در اين كشور حدود ۸۰۰ شركت فعال در زمينه نانوتكنولوژي وجود دارد .
شهر شانگهاي ۳۵درصد، پكن ۳۰درصد و شينزن ۱۵درصد از شركتها را در خود جاي داده اند. ايالت گسانگ دونگ بيشترين ميزان توليد نانوپو در را دارد. اين مقدار چيزي بالغ بر ۳۶درصد كل توليد نانوپودر چين است. چين در مقايسه با كشورهاي پيشرفته دنيا مثل ژاپن و آمريكا زيربناي لازم براي پيشرفت در زمينه تجاري سازي صنايع با تكنولوژي پيشرفته به خصوص در زمينه ادوات را ندارد. با اين حال در زمينه كاربرد مواد توانايي رقابت دارد. بسياري از شركتها در چين توسط مراكز دانشگاهي و علمي تاسيس شده اند.
به كارگيري نانوتكنولوژي در چين نيازمند توسعه صنايع مواد اين كشور است. به همين دليل راهبرد تجاري سازي نانوتكنولوژي چين بر روي مواد متمركز شده است. زيرساخت الكترونيك پيشرفته در چين بسيار ضعيف است و همچنان شكاف زيادي بين تحقيقات بنيادي در الكترونيك وجود دارد. تحقيقات بنيادي در نانوالكترونيك در چين بايد تقويت شود. در مورد بيوتكنولوژي، به كارگيري نانوتكنولوژي در پزشكي از زمينه هاي مورد علاقه صنايع است.
عرصه هاي مختلفي از جمله سازندگان ابزارهاي نانو، مواد پيشرفته، توليدكنندگان انرژي، محيط زيست، اتومبيل و صنايع فناوري اطلاعات در چين بازارهاي خوبي را پيدا خواهند كرد. از طرف ديگر وجود فارغ التحصيلان با استعداد و محقق شايسته باعث مساعدتر شدن زمينه سرمايه گذاري در اين كشور شده اند.
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

بسته بندي ابزار برنامه هاي كاربردي وب توسط شركت BEA


شركت BEA Systems قصد دارد كه بسته اي حاوي تمامي نرم افزارها به بازار عرضه كند تا بدين طريق به شركاي نرم افزاري خود كمك كند كه برنامه هاي كاربردي وب را با سرعت بيشتري توليد و نصب كنند.
نسخه ي ISV از پلت فرم WebLogic شركت BEA، سرور WebLogic را كه يكي از رايج ترين سرورهاي برنامه هاي كاربردي براي ميزباني و توزيع برنامه هاي كاربردي وب است، با ابزارهاي توسعه و پرتال، نرم افزار كمك كننده مجتمع سازي و يكپارچگي و نرم افزارهاي زيربنايي ديگري، ادغام و بسته بندي كرده است.
هدف اين تول كيت (toolkit) كمك به فروشندگان مستقل نرم افزار است كه با سرور BEA كار مي كنند تا بدين طريق بتوانند برنامه هاي كاربردي خود را سريع تر و ارزان تر اجرا كنند. اين مجموعه نرم افزاري سرور WebLogic را با محصولات زير تركيب مي كند: Workshop كه مجموعه اي است از ابزارهاي توليد جاوا و JRockit كه برنامه هاي كاربردي ماشين مجازي جاوا است و همچنين با پورتال WebLogic، مجموعه اي از ابزارها براي ايجاد سايت هاي پورتال و WebLogic Integration، ابزارهاي اجرايي براي يكپارچه سازي برنامه هاي كاربردي BEA با سازمان هاي موجود.
شركت BEA در زمينه سرورهاي برنامه هاي كاربردي جاوا در حال رقابت با شركت هاي اوراكل، IBM و شركت هاي ديگر در بازار است، در حالي كه مايكروسافت سعي دارد كه محصول Net خود را براي خدمات وب پيش برده و ارايه دهد.
شركت هاي توليد كننده نرم افزار كه استفاده اوليه از بسته نرم افزاري شركت BEA را در برنامه هاي كاري خود قرار داده اند، عبارتند از: شركت هاي Hewlett-Packard، Veritas Software و EMC.
اين شركاي تجاري از به كارگيري اين محصول يكپارچه در برنامه هاي كاربردي وب كه آنها را سريع تر به بازار تجارت وارد مي كند، استقبال كرده اند.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{[

برنامه ناسا براي نجات هابل






مقام هاي آژانس فضايي آمريكا، ناسا، با آغاز برنامه ريزي براي يك مأموريت فضايي به وسيله يك روبات براي تعمير تلسكوپ هابل موافقت كرده اند.
شان اوكيف، رئيس ناسا، خواستار تهيه پيشنهادي قطعي براي اين ماموريت ظرف يك سال آينده شده است و پس از آن درباره ادامه كار به روي آن پروژه تصميم گيري خواهد شد.
اوكيف گفت: «همه مي گويند: مي خواهيم هابل را نجات دهيم. خوب پس بگذاريد به نجات هابل بشتابيم.»
ناسا پس از فاجعه انهدام فضاپيماي كلمبيا برنامه ماموريت فضانوردان به فضا براي سرويس هابل را لغو كرده بود.
وي به مهندسان «مركز پرواز گودارد» در ايالت مريلند آمريكا دستور داده است كار جدي براي اعزام يك روبات به فضا در سال ۲۰۰۷ به منظور تعمير هابل را آغاز كنند.
برخي گزارش ها حاكيست كه يكي از نامزدهاي اصلي براي انجام اين ماموريت روباتي به نام «دكستر»است كه توسط آژانس فضايي كانادا ساخته شده است.
اين روبات كه نام آن مخفف واژه «دكسترس» (dexterous يا زبردست) است، دو بازو دارد و اصلا براي كار در ايستگاه بين المللي فضايي ساخته شده است.
درخواست از كنگره
اوكيف گفت: از كنگره آمريكا براي تخصيص هزينه لازم براي انجام اين ماموريت درخواست خواهد كرد. طبق برآوردها تعمير هابل به اين طريق يك ميليارد تا ۶/۱ ميليارد دلار هزينه خواهد داشت.
رئيس ناسا در ماه ژوئن از صنايع فضايي خواسته بود طرح هاي بديع خود را براي انجام چنين ماموريتي پيش بگذارند.
هابل يكي از مهم ترين تلسكوپ هاي ساخت بشر تا به امروز تلقي مي شود.
اين تلسكوپ با رديابي دورافتاده ترين اجرام كيهان در واقع شاهد مراحل اوليه تشكيل جهان بوده است. اين تلسكوپ همچنين موفق به كشف آنچه به عقيده اخترشناسان احتمالا سياراتي در خارج از منظومه شمسي است شده و عكس هاي خارق العاده اي از فرآيند تولد ستارگان گرفته است.
سرنوشت هابل از زماني كه اوكيف در ماه ژانويه اعلام كرد ماموريت هاي شاتل با حضور فضانوردان براي تعمير و سرويس هابل پايان خواهد يافت در هاله اي از ابهام فرو رفته بود. علت آن تصميم وضع مقررات تازه سطح ايمني براي شاتل هاي فضايي در پي حادثه انهدام فضاپيماي كلمبيا بود.
فضاپيماي كلمبيا روز اول فوريه سال ۲۰۰۳ به هنگام بازگشت به زمين پس از ورود به جو متلاشي شد و كليه ۷ سرنشين آن كشته شدند.
ماموريت تعمير هابل به وسيله يك روبات مي تواند پنج سال به عمر اين تلسكوپ كه عمر آن در صورت عدم انجام تعميرات تا سال ۲۰۰۸ پايان خواهد يافت بيافزايد.
منبع: بي.بي.سي

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

استفاده از فناوري تحقيقات فضايي براي تحقيقات پزشكي

پژوهشگران دانشگاه لستر انگليس از فناوري تحقيقات فضايي براي تحقيقات پزشكي و زيست شناسي استفاده مي كنند.
به گزارش شبكه يورو نيوز پژوهشگران با توسل به اين روش ها به پيشرفت هاي قابل توجهي در خصوص تصويربرداري پزشكي و تشخيص سرطان ها و سموم بدن دست يافته اند.
دكتر جرج فريزر گفت: با اين روش ها مي توان به طور دقيق محل وجود توكسين را در مغز پيدا كرد. همچنين مي توان به واكنش مغز به اين سموم نيز پي برد. مركز تحقيقات فضايي لستر با سازمان هاي فضايي اروپا، آمريكا، ژاپن و روسيه همكاري مي كند.


SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

نگاهي به صنعت استراتژيكICT

ICT، اولويت ملي است






جواد ناصربخت - در اقتصاد تكنولوژي، موضوعي كليدي به نام تغيير در پارادايم هاي تكنولوژي مطرح است؛ بدين معنا كه هر چند دهه يكبار، موجي از تكنولوژي هاي جديد به منصه ظهور مي رسد كه فرصت هاي نويني را براي كشورها ايجاد مي كند. بنابراين، كشورهايي كه توانايي و قابليت مناسب را براي بهره برداري از اين تكنولوژي هاي نوين در خود ايجاد كرده اند، قادر خواهند بود تا با اتكا به آنها، به سرعت دست به تجديد ساختار صنعتي زنند و با سوار شدن بر موج اين تكنولوژي ها، در مسير تحول صنعتي گام نهند. بروز چنين فرصت هايي به ندرت اتفاق مي افتد؛ مثلاً از آغاز انقلاب صنعتي تاكنون، تنها پنج موج از اين تكنولوژي ها ظهور يافته است و هم اكنون، در هنگامه موج پنجم اين تحولات واقع هستيم.
ICT در قله موج
از آنجا كه ICT يكي از كليدي ترين تكنولوژي هاي موج كنوني تحولات تكنولوژي قلمداد مي شود، بنابراين، كشورهايي كه از سياست صنعتي هوشمندانه اي براي توسعه صنعت ICT برخوردار باشند، قادر خواهند بود تا از آن، به عنوان يكي از بزرگترين و پرشتاب ترين صنايع جهاني، بهره برداري هاي لازم را انجام دهند. بديهي است كه سهم هر كشوري از منفعت هاي اين صنعت، نسبت مستقيمي با ظرفيت سازي هاي بومي آن كشور در اين عرصه دارد.
نقش دولت در توسعه ICT
اين تصور كه «سازوكارهاي بازار» و يا بخش خصوصي، به تنهايي قادر خواهند بود تا ظرفيت هاي لازم را براي حضور كارآمد كشورها در اين عرصه مهيا سازند، خيالي بيش نيست. شاهد اين مدعا، تجربه ببرهاي آسياي شرقي است كه كليدي ترين حضور را در ميان كشورهاي در حال توسعه دارند و همگي آنها، توسعه اين صنعت را با اتكا به يك«سياست صنعتي» كارآمد و همه جانبه ميسر ساختند. بانك جهاني در مطالعه اي كه در سال ۱۹۹۶ و با عنوان «معجزه آسياي شرقي و IT » منتشر كرد، دلايل انتخاب اين صنعت را به عنوان يك «صنعت استراتژيك»، توسط كشورهاي ژاپن و كشورهاي حوزه آسياي شرقي، چنين برمي شمارد:
»در هر مقطعي از زمان، تنها چند صنعت وجود دارد كه از ارزش افزوده و قابليت رشد سريعي برخوردار هستند. از دست دادن چنين صنايعي، به معناي محروم شدن از رشد دراز مدت اقتصادي و بالا رفتن سطح زندگي است.IT ، آخرين مورد از اين تكنولوژي هاست. بنابراين، تمامي كشورهاي آسياي شرقي و ژاپن، صنعت IT را به عنوان يك اولويت ملي انتخاب كرده اند و سازوكارهاي لازم را براي توسعه اين صنعت در درون كشور خود ايجاد كردند.
اهميت ICT
اهميت كليدي اين صنعت، تنها به ابعاد اقتصادي آن محدود نمي شود. به عنوان مثال، صادرات يك ميليارد دلار فرش دستباف، ارزشي معادل با صادرات يك ميليارد دلار از محصولات صنعتي ICT ندارد. دليل اين مسأله، سطح بالاي قابليت هاي تكنولوژيك اين صنعت و ارتباطات پسين اين صنعت با ساير صنايع است كه منجر به سرريز شدن قابليت هاي شكل گرفته در اين صنعت به ساير فعاليت هاي صنعتي مي شود.
البته صنعت ICT ، داراي ويژگي خاص ديگري است كه مي تواند پيامدهاي اقتصادي و اجتماعي قابل توجهي را به همراه داشته باشد؛ صنعت ICT ، صنعتي است كه جهت استقرار آن به سرمايه نسبتاً كمي احتياج است؛ اما در مقابل، اين صنعت به شدت به نيروهاي كاري محقق و پژوهشگر نيازمند است. كاربر بودن اين صنعت به جاي سرمايه بر بودن آن، اين امكان را در اختيار كشورها مي گذارد تا با استقرار چنين صنعتي، كمك بسزايي به اشتغال متخصصين كشور خود كنند و در صورت برخورداري از سازوكارهاي لازم، منجر به معكوس شدن روند مهاجرت مغزها شوند.
در هر صورت، بايد به اين واقعيت توجه داشت كه عامل ايجاد ارزش اقتصادي، حركت به سوي فعاليت هاي دانش بر و هوش بر است. از اين رو، حضور در فعاليت هاي دانش بر، عنصر ضروري توسعه اقتصادي در آينده قلمداد خواهد شد. صنعت ICT در اين ميان، به عنوان يكي از كليدي ترين فعاليت هاي دانش بر تلقي مي شود و بنابراين، داشتن يك سياست صنعتي همه جانبه جهت توسعه و تقويت آن، يك ضرورت اجتناب ناپذير به نظر مي رسد.
بديهي است، با درك اهميت اين صنعت كه در اين مقاله بدان اشاره شد، ديگر وزارت ICT كشور نمي تواند به بخش خصوصي فعال در اين صنعت، تنها و تنها به عنوان يك عرضه كننده تجهيزات ICT كه از لحاظ اهميت، هيچ تفاوتي با ديگر عرضه كنندگان بين المللي تجهيزات ICT ندارد، نگاه كند؛ بلكه بايد با علم به اين كه اين بخش از اهميت استراتژيكي در آينده فعاليتهاي اقتصادي دنيا برخوردار است، سياست صنعتي همه جانبه اي را با كمك همه سازمان هاي مرتبط، طرح ريزي كند كه زمينه ساز حضور شركت هاي فعال در اين صنعت براي تأمين نيازهاي ملي كشور و حضور كارآمد اين شركت ها در عرصه بين المللي شود.
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
ارائه نرم افزار CRM مبتني بر IP توسط شركت سيسكو

شركت سيسكو سيستمز قصد دارد ابزاري براي كمك به كسب و كارهاي متوسط و كوچك كه از نرم افزار CRM مايكروسافت به همراه سيستم ارتباطي IP شركت سيسكو استفاده مي كنند، ارائه كند.
نرم افزار اتصال دهنده ارتباطات CRM شركت سيسكو، برخي از عملكردها را به صورت خودكار درآورده تا بدين ترتيب استفاده از نرم افزار CRM را براي آن دسته از كسب و كارهايي كه داراي ۲۰ تا ۹۹۹ نفر كارمند هستند، تسهيل كند.
يكي از قابليت هاي اين نرم افزار آن است كه به محض آن كه يكي از نمايندگان بخش خدمات و يا فروش، تقاضايي از سوي مشتري دريافت كنند، profile آن مشتري به علاوه اطلاعات لازم بر روي صفحه كامپيوتر، نمايش داده خواهد شد.
ويژگي هاي ديگر متصل كننده ارتباطات CRM عبارتند از: كنترل مدت زمان تماس تلفني، شماره گيري توسط كليك كردن بر روي يكي از ورودي هاي CRM مايكروسافت، كسب اطلاعاتي مانند شماره هاي تلفن و ثبت اطلاعات مشتريان جديد در نرم افزار CRM. برخي از اجزاي اين محصول جديد، بر روي سرورها و برخي ديگر بر روي كامپيوترهاي شخصي اجرا مي شوند.
چنين ويژگي هايي مي توانند به كسب و كارهاي كوچك و متوسط كمك كرده تا در بازار تجارت به رقابت بيشتري پرداخته و احتمال قرار گرفتن آنها در سطوح مهم و برجسته را افزايش دهند. در عصر اينترنت، مشتريان و به خصوص كاربران خدمات تخصصي، انتظار پاسخ گويي و عكس العمل هاي سريعي را از سوي شركت ها دارند.
اين محصول جديد به زودي در دسترس شركاي تجاري شايسته شركت سيسكو در سراسر جهان قرار خواهد گرفت. دسترسي به اين نرم افزار جديد، به شركاي تجاري كمك مي كند تا هرچه سريع تر به بازار تجارت وارد شوند. تنها مسئله اي كه هم اكنون شركت با آن مواجه است، چگونگي فروش اين محصول جديد است.
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

تدوين استاندارد هاي جهاني نانوتكنولوژي

ايتكا- مؤسسه استانداردهاي ملي آمريكا از تشكيل بخش هماهنگ كننده جديدي به نام هيأت استانداردهاي نانوتكنولوژي (ANSI-NSP) براي توسعه استانداردها در حوزه فناوري نانومتري خبر داد.
نانوتكنولوژي به توليد و تكثير مواد در ابعاد اتمي و مولكولي و نانومتري مربوط مي شود. اين هيأت در آغاز كار به تعريف واژگان مربوط به اين حوزه از علم خواهد پرداخت.
دكتر جان.اچ ماربرگر مي گويد: همچنانكه مواد، ابزار و ساختارهاي جديدي توليد مي شوند كه بر اساس ابعاد كوچكشان خواص ويژه اي دارند، ضرورت رسيدن به اجماعي در زباني مشترك در اين زمينه بيشتر احساس مي شود.به منظور هدايت اين هيأت، كميته راهبري به رياست مشترك نمايندگاني از دولت، صاحبان صنايع و جامعه علمي تشكيل خواهد شد.
سرعت اينترنت صد برابر مي شود
محققان كانادايي نشان داده اند كه نانوتكنولوژي مي تواند به ابداع سيستم اينترنتي تماماً وابسته به نور بينجامد كه صد برابر سريع تر از سيستم هاي امروزي است.اين محققان از اشعه ليزر با استفاده از ماده هيبريدي جديد كه از پليمر و ذرات نانومتري تشكيل شده است، براي هدايت دقيق اشعه ديگري استفاده كردند، خصوصيتي كه در شبكه هاي فيبر نوري آينده لازم و مورد استفاده خواهد بود.اين شبكه هاي ارتباطي فيبر نوري آينده سيگنالهايي در سراسر شبكه جهاني با سرعتي خارق العاده مي فرستند و بنابراين شبكه اينترنتي صدها بار سريع تر از نمونه امروزي عرضه خواهند كرد.

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

سايه روشن فناوري هاي نو

اينتل قيمت محصولات خود را كاهش مي دهد
موج - اينتل بزرگترين توليد كننده محصولات نيمه رساناي جهان قيمت تعدادي از محصولات چيپ پنتيوم و ايتانيوم خود را به ميزان۳۵ درصد كاهش مي دهد.
اينتل اذعان داشت كاهش قيمت ها به منزله كاهش محصولات اين شركت نيست و به عنوان بخشي از سياست هاي معمول شركت است.
در اين راستا قيمت چيپ پنتيوم چهار ۵۶۰ اين شركت با ۳۵ درصد كاهش از ۶۳۷ دلار به ۴۱۷ دلار رسيد و قيمت چيپ پنتيوم چهار ۵۵۰ اين شركت با ۳۳ درصد كاهش از ۴۱۷ دلار به ۲۷۸ دلار كاهش يافت.تغييرات قيمت تقريبا ۱۰۰۰ قطعه از محصولات چيپ هاي كامپيوتري اين شركت در وب سايت آن اعلام شده است و قابل دسترسي است .
شركت اينتل قيمت تلفن هاي همراه پنتيوم چهار ۵۳۸ خود را به ميزان ۲۰ درصد كاهش داد و از ۲۹۴ دلار به ۲۳۴ دلار رسانيد ، اين شركت همچنين قيمت محصول چيپ ايتانيوم۲ Ghz ۱خود را نيز ۲۹ درصد كاهش داد و از ۷۴۴ دلار به ۵۳۰ دلار رساند .

نانوتكنولوژي به رشد اقتصادي انگلستان كمك شاياني كرده است
دانشمندان جهان به دنبال رواج نانوتكنولوژي هستند. انجمن سلطنتي انگلستان در گزارشي اعلام كرد كه نانوتكنولوژي به رشد اقتصادي انگليس كمك شاياني خواهد كرد.
به گزارش ايتكا، اخيراً پرنس چارلز با ابراز نگراني از تبعات منفي استفاده از نانوتكنولوژي گفت: بايد با آگاهي اجتماعي بيشتري از نانوتكنولوژي استفاده كرد.
اتيليا ساكس از كارشناسان موسسه نانوتكنولوژي لندن نيز مي گويد: نانوتكنولوژي همچون آتش است. همه مي دانيم آتش در خانه مفيد است اما هرگز خانه خود را به آتش نمي كشيم.نانوتكنولوژي به سرعت حوزه هاي تجاري را از آن خود كرده است. به طوري كه اكنون صدوهشتاد شركت انگليسي تحت پوشش موسسه نانوتكنولوژي لندن هستند.
گفتني است برخي كاربردهاي فعلي فناوري نانومتري، شامل درمان تومورها و توليد وسايل بهداشتي - آرايشي مي شود.

كره جنوبي با استفاده از نانو تكنولوژي
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


پلاستيك هاي مقاوم در برابر نشت ساخت
بزرگترين شركت شيميايي كره، از نانوتكنولوژي به منظور ساخت پلاستيكي براي توليد مخازن بسيار مرغوب استفاده كرده است.
به گزارش ايتكا، به نقل از سايت koreaherald.co.kr شركت LG Chem، مدعي است كه روش ابداعي آنها، اولين روش از نوع خود در جهان بوده و انتظار مي رود كه بازار مواد ساخت مخزن را در دست بگيرد. پلاستيك جديد كه با نام hyperier شناخته مي شود، علاوه بر ضخامت كم، بسيار مقاوم به نشت بوده، و مي تواند در ساخت باك بنزين اتومبيلها و مخازن شيميايي به كار رود.پيش از اين سازندگان مواد شيميايي لايه هاي متعددي از پلاستيك را با هم تركيب مي كردند تا به مخازن بدون نشت و مرغوب دست پيدا كنند. اما اين شركت با كمك نانوتكنولوژي، به مواد تك لايه با پايداري مشابه انواع قبلي دست يافته است. يكي از مديران اين شركت ابراز داشت: اختراع جديد، قيمت مخازن با كارايي بالا را به شدت كاهش مي دهد و موجب بالارفتن قدرت رقابت شركت خواهد شد.
بنا به اظهارات يكي ديگر از مديران شركت، آنها قصد دارند خط توليد اين ماده جديد را با قابليت عرضه جهاني راه اندازي كنند و تا سال ۲۰۰۸ به رتبه اول جهان در اين عرصه دست يابند.

استفاده از اينترنت در تركيه در سه سال ۱۰ برابر زياد شده است
ايرنا - تعداد استفاده كنندگان از شبكه اينترنت در تركيه طي سه سال اخير با بيش از۱۰ برابر افزايش به حدود پنج ميليون نفر رسيده است .
به نوشته روزنامه »آكشام « تعداد استفاده كنندگان از اينترنت در تركيه طي دوره۱۹۹۹- ۲۰۰۲ ميلادي ، از۴۵۰ هزار نفر به ۹ / ۴ ميليون نفر افزايش يافتهاست .
بنا براين گزارش ميزان استفاده كنندگان از اينترنت در سطح جهان طي دوره ياد شده از۱۸۹ ميليون نفر به ۶۸۳ ميليون نفر رسيده است . اين روزنامه با اشاره به اينكه تنها هفت درصد مردم تركيه از اينترنت استفاده مي كنند، افزود : اين ميزان در مقايسه با كشورهاي پيشرفته جهان رقم بسيار كمي است .
ميزان رايانه هاي شخصي در دست مردم تركيه نيز در دوره ياد شده از۲۷ در هزار به ۴۵ در هزار رسيده است . بر اساس اين گزارش ميزان رايانه هاي شخصي مورد استفاده در جهان در سال ۱۹۹۹ ميلادي۷۷ در هزار بود كه در سال۲۰۰۲ ميلادي به ۱۰۱ در هزار افزايش يافته است .
بنا بر اين گزارش ميزان استفاده از اينترنت در شهرها و در بين جوانان تركيه رايج است و۸۰ درصد از استفاده كنندگان اينترنت را ساكنين شهرها و عمدتا جوانان تشكيل مي دهند.
استفاده از اينترنت درتركيه بادرآمد اشخاص نيز نسبت مستقيم دارد و بيش از۴۰ درصد از استفاده كنندگان اينترنت در تركيه در منطقه »مرمره « كه جزومناطق پيشرفته اين كشور است ، ساكن هستند و تنها پنج درصد استفاده كنندگان از اينترنت از ساكنان مناطق محروم جنوب شرقي تركيه هستند.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh




مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع:


بنیاد آینده‌نگری ایران



جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۹ مارس ۲۰۲۴

دانش نو

+ ۹ نکته که باید درباره هوش مصنوعی بدانید bbv

+ مطالعه دانشگاه استنفورد: با تغییرات هوش مصنوعی انسان‌ها نگران موقعیت خود هستند یسنا امان‌پور

+ دستور کار انسانى جديد / مقالا ای از کتاب انسان خداگونه يووال نوح

+ پلورالیسم چیست؟ قیصر کللی

+ اعضای مصنوعی رباتیک نرم مبتنی بر میکروسیالات، به کمک بیماران دیابتی می‌آیند ´-

+ مهارت تصمیم‌گیری چیست؟ هرمز پوررستمی

+ هوش مصنوعی توزیعی و تجمیعی چیست؟ 

+ تاثیر ابزارهای هوشمند بر کنترل شیوع بیماری‌های فراگیر. 

+ موانع خلاقیت کدامند؟ هرمز پوررستمی

+ نیازی بدون پاسخ! نوآوری اجتماعی را وارد کنیم!  سعید قاسمی زاده تمر

+ مهارت بهتر است یا مدرک دانشگاهی حمیدرضا تائبی

+ علم و اخلاق در گفت‌وگو با دکتر موسی اکرمی؛ دکتر موسی اکرمی

+ مدیریت آینده نگر در ICT 

+ چرا هوش و مهارت، برای داشتن یک شغل کافی نیستند؟ هرمز پوررستمی

+ شرایط اجتماعی چگونه است؟ از منظر چند جامعه شناس ساناز عباس زاده

+ بازگشت به دنیای هنرهای دیجیتال  مهدی صنعت‌جو

+ 2019 

+ مشتری رسانه است فرنود حسنی

+ چه چیزی ترقی بشریت را توجیه می‎کند؟1 یووال نوح هراری

+ تغییر پرشتاب الگو‌های سنتی را منسوخ خواهند کرد 

+ مهارت های مورد نیاز انسان آینده 

+ بازگشت به دوران دولت-شهر برگردان: سپیده جدیری

+ انسان آینده، تسخیر سیر تکامل به دست بشر 

+ نویسنده «انسان خردمند» از کتاب تازه خود گفت  یووال نوح هراری

+ مرد «شپشو» یا منادی عقلانیت؟ دکتر موسی اکرمی

+ رسالت فلسفه آسمان است یا زمین؟ دکتر محسن رنانی

+ جامعه شناسی و فردیت دکتر منیژه نویدنیا

+ تمام قدرت به کجا منتقل شد؟  یووال نوح هراری

+ دفاعم از جامعه‌شناسی مرتبط با واقعیت‌هاست تا مبتنی بر ایدئولوژی! 

+ آنچه مرا نکُشد هرمز پوررستمی

+ جامعه شناسی آموزش و پرورش- رضا جوان

+ پیامدهای مدرنیت -  آنتونی گیدنز

+ اتاق شیشه ای و هنر هشتم زندگی در واقعیت موازی  دکتر مهدی مطهرنیا

+ آزمون های انديشه ورزی در بارۀ خود انديشه حسین کاشفی امیری

+ جامعه شناسی آموزش و پرورش. 

+ گوگل و پایان آزادی اراده یووال نوح هراری

+ انسان از کجا آمد به کجا می رود؟ محمد طبیبیان

+ بازگشت به خانه میثاق محمدی‌زاده

+ هک کردن مغز، کلیدی برای موفقیت مهسا قنبری

+ چهار راهکار برای هک مغز به‌منظور افزایش موفقیت و بهره‌وری مهسا قنبری

+ نوآوری در عصر دیجیتال ؛ چشم‌اندازی جدید برای خدمات 

+ لیدرهای انقلاب صنعتی چهارم 

+ چطور می‌توانیم برای دریافت حقوق بیشتر چانه‌زنی کنیم؟ حمیدرضا تائبی

+ سرمایه اجتماعی دانش آموزان مهدی ولی نژاد

+ جامعه شناسی آموزش و پرورش 

+ ابرها دگرگون می‌شوند، دگرگون می‌کنند و دنیای فناوری را سیراب می‌کنند حمیدرضا تائبی

+ چه چیزی ترقی بشریت را توجیه می‎کند؟ یووال نوح هراری

+ چشم را باید شست…. جور دیگر باید دید دکتر سید کمال الدین موسوی

+ جنبش روش های آمیخته 

+ جامعه شناسی فرهنگی؛ انسان های جامانده دکتر منیژه نویدنیا

+ انگیزه پیشرفت پایین ‌تر از متوسط عثمان آچاک

+ جامعه شناسی شهری و حس زندگی؟ دکتر منیژه نویدنیا

+ چرا ناهنجاری؟ 

+ سخنرانی حسین پاینده در نشست روانکاوی و تحلیل‌های کلان اجتماعی (۲)؛ 

+ چرا کسب‌ و کارهای نوپای موفق به‌سادگی ممکن است شکست بخورند؟ حمیدرضا تائبی

+ بنیان‌های نابرابری اجتماعی دکتر محسن رنانی

+ روانکاوی درمان فرد یا اجتماع 

+ مقدمه‌ای بر تاریخ زیبایی‌شناسی مدرن؛  پُل گایر، ترجمه سیدجواد فندرسکی

+ ظرفیت آموزشی بازی های رایانه  

+ افراد معمولی چگونه به افرادی خارق‌العاده تبدیل می‌شوند مهسا قنبری

+ چپ و راست مرده‌اند، زمین را می‌خواهی یا آسمان را؟ 

+ مهم‌ترین فنآوری‌ها در سال ۲۰۱۸ 

+ هوش مصنوعی می تواند طی بیست سال آینده تهدیدی برای ۴۷ درصد از مشاغل باشد 

+ در حسرت توسعه رضا داوری اردکانی

+ آزادی علمی مقصود فراستخواه

+ سازماندهي گروههاي مشارکتي در سازمانهاي يادگيرنده 

+ مديريت دانش، نياز سازمان هاي امروز 

+ مديريت استرس مجيد يوسفي

+ رقابت بزرگان بر سر تراشه‌های هوش مصنوعی و خیزش آرام تکینگی به‌سمت ما! حمیدرضا تائبی

+ تغییر اجتناب ناپذیر است و باید به منظور ایجاد تحولات مدیریت شود. 

+ ⁠دانشگاه اصفهان برگزار می کند: ⁠دانشگاه اصفهان

+ به فرزندانمان رحم کنیم دکتر محسن رنانی

+ زلزله در سیارات دیگر چگونه رخ می‌دهد؟ 

+ ساختمان‌های هوشمند فرشته نجات انسان‌ها می‌شوند حمیدرضا تائبی

+ استفاده از سیل تصاویری که در زلزله به راه می‌افتد مهدی صنعت‌جو

+ توانمند باشید، تا عرصه را به سایرین واگذار نکنید. حمیدرضا مازندرانی

+ انواع سازمانها Organization Types از دیدگاه برنامه ریزی هدف ها و وسیله ها راسل ایکا ف

+ هوش سازمانیم ‌تجاری است، پس موفق می‌شوم! حمیدرضا تائبی

+ درک اشارات دست با تصویربرداری صوتی مهدی صنعت‌جو

+ نقش بی بدیل هوش مصنوعی بر شهرها و شهروندان آنها محسن راعی

+ مزایای سواد اطلاعاتی 

+ هوش مصنوعی انویدیا، هوای آفتابی را برای ماشین های خودران شبیه سازی می کند! علیرضا فرجی علیرضا فرجی

+ فراگیری: نیازی پایه ای 

+ قلسفه و زندگی روزمره. موسی اکرمی

+ خلاقیت نمادین دهه هشتادی ها 

+ فهم سواد اطلاعاتی 

+ نظریه سواد رسانه ای در گفتگو با دکتر هاشمی 

+ در سال جدید مهندسی نرم‌افزار را جدی‌تر دنبال کنیم حمیدرضا تائبی

+ باید که لذت آموختن را دوباره بیاموزیم پوریا ناظمی

+ انقلاب هوش مصنوعی و تاثیر آن بر جامعه و شرکت ها 

+ توانمند باشید، تا عرصه را به سایرین واگذار نکنید حمیدرضا مازندرانی

+ وجود یخ در مدار استوای مریخ 

+ ظهور «ابر انسان‌ها» طی ۲۰ سال آینده 

+ دانشمندان به استقبال مهمترین پرسش های بشر می روند! 

+ آینده پژوهی و انواع آینده. محسن گرامی طیبی

+ ضریب رشد استارتاپ‌های ایرانی، بالاترین در منطقه نزدیک به متوسط جهانی 

+ نگاه تان به آینده است یا اکنون؟ 

+ اینجا همه آدم‌ها این‌جوری نیستند* مهدی صنعت‌جو

+ بدرود سیارۀ زمین؟ لورین رابینسون

+ تهدیدات اینترنت اشیا 



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995