Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


بالاترین خیانت به ملت

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[03 Mar 2018]   [ فرهاد یزدی ]

– دوم ماه مارس 2018

سپاه پاسداران از یکسو نامزد اصلی در دست گرفتن قدرت در آینده ایران بوده و از سویی دیگر بخاطر ساختار امنیتی – اطلاعاتی خود، با مشگل اساسی برای ایفای موفقیت آمیز چنین نقشی حتا برای زمانی کوتاه، روبروست. هر جنایت، جاسوسی، تعدی به حقوق ملت، چپاول اموال عمومی، قاچاق، بی قانونی و برخورداری از حاشیه امن در سطح بزرگ و یا به سخن دیگر "خیانت برعلیه ملت"، بدون حمایت و آگاهی سپاه و به ویژه از سال 88 به بعد، انجام شدنی نبود. البته بهیچوجه نمی توان گفت که این تنها سپاه است که به خیانت بر علیه ملت متهم است و بقیه هیئت حاکمه مبرا هستند. تمامی کانون رژیم در این خیانت با درجات مختلف شریک هستند. بازهم نمی توان گفت که تمامی سپاه در این خیانت دست دارند. بسیاری از سپاهیان با خون خود از مرزهای کشور دفاع کرده و هنوز هم بخش بزرگ سپاه داوطلب خدمت و نه خیانت به ملت هستند. اما نهاد سپاه بعنوان تنها نگاهدار موثر رژیم در حالی که دیگر مشروعیتی برای نظام اسلامی برجای نمانده، بار خیانت به ملت ایران را باید بردوش کشد. ساختار کانون سپاه و ماموریت اصلی آن همانند دو سازمان مخوف امنیتی – اطلاعاتی در دوران نازیسم و کمونیسم در آلمان و شوروی هستند. یعنی با آگاهی از دیکتاتوری حاکم بر کشور و مخالفت شدید ملت، وظیفه اصلی خود را در مبارزه با مخالفان داخلی و در رابطه با نیروهای خارجی می دیدند. برای گسترش و کسب اهمیت، بایستی در مبارزه پایان ناپذیر با مخالفان و مخربین واقعی و تصوری به ویژه از نوع داخلی، درگیر باشند. در این راستا مخالفان فعال نه تنها باید رو به گسترش بوده بلکه همزمان دست پرورده دشمنان خارجی باشند. فرماندهان پلیس مخفی در دوره نازیسم و شوروی در بالاترین درجات حزبی - حکومتی جای داشتند و شاید بیش از هرگروه دیگر، در تعیین سیاست های کلان تاثیر گزار بودند. این بخش از قدرت از لفت و لیس، باجگیری، رشوه و بهره برداری از امتیازهای حکومتی بهره مند می شدند. در نظام اسلامی، چنین ساختاری با آمیخته شدن با آلودگی آخوندی همراه با بی اعتقادی نسبت به ملت و سرزمینی که بر آن حکومت می رانند، درجه بالائی از فساد حکومتی برجای گذاردند. سپاه، نه تنها مانند پشینیان خود در تمامی کشور های خودکامه در اروپا، آسیا و آفریقا به عنوان عمله ظلم انجام "وظیفه" کرد، بلکه با بهره برداری از فسادی که در ایجاد و رشد آن نقش نخست را داشتند، به امتیازهای خارج از تصور دست یافتند. همزمان به توانمندترین قدرت اقتصادی کشور با اختلاف زیاد، بدل شدند.
چنین نهادی با چنین ساختاری و چنین فرماندهانی، اکنون که با فروپاشی روبه شتاب نظام و پایه اصلی آن یعنی "رهبری" که حافظ آن بوده و هستند، خود را روبرو می بیند، چه کار خواهد کرد؟ برای پاسخ باید حقایق عینی ایران را در نظر گرفت. تا پیش از سال 88، خیزش ملت بهیچ گرفته می شد. اکنون وضع بشدت دگرگون شده است. همان طور که در پیش نیز اشاره شد، در آخرین درگیری خیابانی، برخلاف تمامی در گیرهای گذشته، تلفات نیروهای انتظامی بر ملت پیشی گرفت. آژیر هشدار برای سپاه، بسیج و دیگر نهادهای امنیتی به صدا در آمد. کشتار پژوهش گران محیط زیست چه در زندان که تلاش شد بعنوان "خودکشی" جا اندازند و سقوط عمدی هواپیما به مقصد یاسوج که تعداد نا مشخصی از کارشناسان محیط زیست نیز در آن بودند، تلاش سپاه برای پرده پوشی بر اعمال خود را به سطح افکار عمومی کشاند. با بازتابی که این جنایت در ایران و جهان بوجود آورده، باید منتظر فاش شدن جزئیات دیگر نیز باشیم. سپاه از نفرت شدیدی که در جامعه برخوردار است آگاه می باشد. حال اگر خواستار پر کردن موفقیت آمیز خلا قدرت، حتا برای دوران کوتاهی در نظام اسلامی هم که شده، باید با دست زدن به پاکساری داخلی چنین نفرتی را تا اندازه ای بکاهد. ما از موازنه قوا در داخل سپاه بشدت بی اطلاعیم. نمی دانیم که فرآیند سیاست گذاری چگونه انجام می گیرد و هر شاخه تا چه اندازه ای قدرت دارد. گمان برده می شد که تا چندی پیش، قدرت اصلی در دست نماینده رهبر در سپاه با شراکت سازمان امنیتی آن (چند شاخه دارد و چگونه تصمیم گیری می شود - هنوز فاش نشده) متمرکز بود. حتا دخالت شدید آخوندهای این بخش در سیاست خارجی کشور و به ویژه در منطقه عربی و همسایگان روشن بود. البته در رابطه "رهبر" با قدرت در سپاه، همیشه نمی توان از قدرت یک طرفه سخن گفت. بلکه همزمان باید توجه کنیم که سپاه نیز بر رهبر نظام اثر می گذاشت و هرچه سپاه قدرتمندتر شد، یعنی بال و پر رهبر بیش تر ریخت، تاثیر سپاه بر رهبر افزایش یافت. در سیاست خارجی این سپاه است که تعیین کننده است و نه وزارت خارجه. از این رو می توان نتیجه گرفت که سازمان اطلاعات سپاه، وزارت خارجه را نیز می گرداند (تا اندازه زیادی مشابه شوروی). سیاست های ایران ویران کننده اطلاعات سپاه، منجر به وضع امروز ایران شده است.
بر این معادله باید درگیری های خارجی و نبود متحد موثر که تهدیدها بر نظام را بکاهد، باید افزود. رژیم همیشه احتمال درگیری جنگ خارجی را بوجود می آورد و اکنون در دوران سستی، این احتمال بیش تر می گردد. روسیه به تنها یار (نه متحد) نظام بدل شده است. حتا اروپا نیز که در دوره ای برای پیش گیری از تندروی ترامپ انتظار می رفت که گهگاه کمکی به رژیم بنمادید، هر روز فاصله خود را افزایش می دهد. رژیم نیز از روی ناچاری، باید هر روزه تن به خواست های روسیه داده و در نتیجه ماباید انتظار کاسته شدن از نفوذ ایران در آینده عراق و سوریه بوده و همزمان دادن امتیاز به روس ها و به ویژه در دریای شمال باشیم. زیاده خواهی عربستان با پشتیبانی اسرائیل، غرب و استقرار نیروهای پاکستانی در خاک عربستان همراه با افزایش کمک به نیروهایی تجزیه طلب در ایران، در برنامه است. هزینه ی مالی و سیاسی بالای مداخله در جنگ داخلی یمن، بنظر می رسد که به طور کامل از دست خواهد رفت. نفوذ ایران در آینده عراق و سوریه رو بکاهش و در یمن نزدیک به صفر است. سختگیری های مالی و بانکی بیش تر از جانب آمریکا که بر بنگاه های مالی اروپا و خاور دور نیز اثر خواهد گذاشت، وضعیت اقتصادی در داخل کشور را افزایش و بر ارزش پول ملی اثر عکس خواهد داد. قیمت ارز نمی تواند حتا در آینده نزدیک نیز ثابت ماند.
حال ما می توانیم نکات مطرح شده را روشن کنیم و پاسخ پرسش ها را بدهیم. نخست باید در نظر داشت که مساله جانشینی پس از رهبر کنونی به بن بست رسیده و باید این فرآیند را منتفی شده دانست. دوم این که این رژیم محکوم به از همپاشی در آینده نزدیک می باشد: یا از راه خیزش ملت و یا فروپاشی از داخل. هردو گذیدار، با درجات مختلف، خلاء قدرت پیش خواهد آورد. سپاه بعنوان نهادی که تاکنون قدرت سیاسی – نظامی – امنیتی در کشور را در اختیار داشته، خود را نامزد طبیعی قدرت در آینده می داند. از سوی دیگر، ارتش ایران یعنی تنها نهاد دارای مشروعیت در کشور، از نظر ملت بعنوان گذیدار برتر می تواند، سدی در راه جاه طلبی سپاه باشد. رقابت سپاه با ارتش که از حمایت ملت برخوردار است برای پر کردن خلاء قدرت، امکان درگیری میان دو نیروی مسلح را بشدت افزایش می دهد. سپاه منفور و ارتش محبوب ملت است که موازنه قوا را به سود ارتش تا اندازه ای بالا می برد، که می تواند پایان سپاه بعنوان یک نهاد را همراه آورد. با این محاسبه، بسیار روشن است که سپاه چه باید بکند: پیوستن به ملت با تعهد همه پرسی در دوره زمانی مشخص. پیش شرط چنین اقدامی، پاکسازی فوری سازمان های اطلاعاتی، برخورد با جنایتکاران، متجاوزین به حقوق ملت و فاسدین می باشد و همزمان باید با اقدامات اساسی، ارتش را قدرت بیش تر بخشیده و آنان را مرکز توجه ملت قرار دهند.
حال اگر سپاه، بخاطر نبود انعطاف لازم نتواند و یا بدتر از آن، نخواهد وضعیت خطیر ایران را درک کند و بر علیه رژیم موجود دست به اقدام زند، چه خواهد شد؟ در شرایطی که ماندگاری ایران که بالاترین هدف ملی ست، در تهدید جدی قرار دارد، چنین موضع گیری بالاترین سطح خیانت بر علیه ملت ایران خواهد بود. در چنین شرایطی و در صورت درگیری با ملت، اثری از سپاه بجز ننگ ابدی بجای نخواهد ماند.
-------------------------------
۱ - همانند شوروی که برنامه هسته ای زیر نظر بریا رئیس پلیس مخفی شوروی و وردست استالین انجام گرفت، این مهم در نظام اسلامی نیز به سپاه سپرده شد. همانند هردو سازمان مخوف پیشین در اروپا، سپاه نیز گروه ضربت ویژه خود را دارد.
۲ - می توان گمان برد که سپاه در راستای فعالیت های هسته ای خود از سال ها پیش به اکتشافاتی دست زده که سلامت همگان را بخطر انداخته باشد. به احتمال، ناظران و کارشناسان محیط زیست، با آگاهی از چنین برنامه های جنایتکارانه، قربانی دانسته های خود شده اند. باید توجه شود که حتا پیش از آنکه لاشه هواپیما کشف شده باشد، اعلان گردید که تمامی سرنشینان جان باخته اند. شاید کشف دیرهنگام لاشه هواپیما برای اطمینان از مرگ سرنشینان زنده مانده احتمالی براثر سرما باشد. حتا دیدارگاه متعلق به سپاه نیز سقوط عمدی هواپیما را برای از بین بردن مسافران، البته با هدف دیگری، می داند.
۳ - به عنوان نمونه، از سال ها که از قتل زهرا کاظمی می گذرد، جزئیات و تلاش در راه پرده پوشی آن وسیله ی بالاترین مقامات امنیتی، اکنون فاش می گردد.
۴ - تمدید 5 سال دیگر بر ماموریت فرمانده سپاه، وسیله ی شحص خود و نه رهبر اعلان گردید. گنجاندن " آقا وحید" در بیت رهبری با فشار اطلاعات سپاه انجام یافت.
۵ - اگر ارتش در صحنه نبود، به احتمال بسیار زیاد، سپاه مجبور به اطاعت از "رهبری" نبوده و مدت ها پیش با کودتا قدرت را به طور کامل در دست می گرفت.

مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع: 133


بنیاد آینده‌نگری ایران



پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۵ آوریل ۲۰۲۴

ستون آزاد

+ "زدن سر هشت پا" و حکایت "ببر کاغذی" رضا علوی

+ جهانِ پس از جنگ غزه  رضا علوی

+ آیا اسراییل بر نفت و گازغزه چیره خواهد شد ؟ رضا علوی

+ توتالیتریسم چیست؟ حسین مولا

+ گفتگو بارد هوش مصنوعی با حسین مولا حسین مولا

+ تفاوت مبارزه جوانان در زمان حکومت شاه ایران برای آزادی و دمکراسی با مبارزه جوانان کنونی برای آزادی و دمکراسی علیه جمهوری اسلامی چیست؟ گفتگو حسین مولا با بارد بزرگترین هوش مصنوعی گوگل

+ دو حادثه مهم  رضا علوی

+ جوانانیکه در جنبش زن زندگی آزادی شرکت کردن در چه سنینی بودند؟ Bard هوش مصنوعی

+ خود آموز دیکتاتورها رندال وود کارمینه دولوکا

+ موانع توسعه دموکراسی در خاورمیانه  دکتر امیر ساجدي

+ راز یک کشتار  رضا علوی

+ آیا غول خفته بیدار می شود ؟  رضا علوی

+ ریزش مداحان در این عاشورا رضا علوی

+ رهبر نقاب دار!  رضا علوی

+ بخش سوم : "لاریجانی ها " ؛ مردانی برای تمام فصول رضا علوی

+ حقوق زنان - کانون درگیری. فرهاد یزدی

+ آمریکا ؛ به کجا چنین شتابان ؟ رضا علوی

+ جهان و ایران در آغاز سال نو خورشیدی. فرهاد یزدی

+ نبرد برای نامزدی  رضا علوی

+ . 

+ ایران لیبرال فرهاد یزدی

+ روز جهانی زنان گرامی باد  گیتی پورفاضل

+ سالروز حمله روسیه به اوکراین فرهاد یزدی

+ کالبد شکافی" پرویز ثابتی" رضا علوی

+ سقوط محسن رنانی

+ فشار برملت ایران از دو سو. فرهاد یزدی

+ نشست واشنگتن – تلاش در راه ذلیل کردن جنبش ملی ایران فرهاد یزدی

+ الگوی روسی چپاول اموال ملی فرهاد یزدی

+ امنیت ملی – بخش دوم فرهاد یزدی

+ امنیت ملی در دهه سوم سده بیست و یکم فرهاد یزدی

+ آیا روسیه، جمهوری اسلامی را به عنوان متحد استراتژیک خود محسوب می کند؟ رضا علوی

+ منافع ملی و استقلال فرهاد یزدی

+ نقش "طنز" و شعار های "کاف دار" در جنبش انقلابی ایران رضا علوی

+ قشر میانه ایران مهرداد: یکی از همکاران سایت آینده نگر

+ دیگر چین به ایران اهمیت نمی‌دهد ! رضا علوی

+ نقش توازن قوا در جهان در خیزش ملی فرهاد یزدی

+ نیروهای مسلح در دو مقطع تاریخی فرهاد یزدی

+ تراژدی جمهوری اسلامی با مهسا امینی آغاز و با محسن شکاری پایان می‌یابد!  دکتر شیرزاد کلهری

+ دستاوردهای جنبش انقلابی ایران یکی از همکارن سایت آینده نگر از ایران

+ از خیزش اجتماعی تا انقلاب سیاسی فرهاد یزدی

+ پایان کار رژیم، تکیه بر عصای سلیمان شیرزاد کلهری

+ انقلاب سیاسی فرهاد یزدی

+ انقلاب مدرن ایران شیرزاد کلهری

+ ادامه خیزش اجتماعی – سیاسی ایران فرهاد یزدی

+ بیانیه شماره ۱ لیدرهای میدانی  لیدرهای میدانی

+ خیزش اجتماعی نسل جوان ایران فرهاد یزدی

+ اولویت پاسداری از یک پارچگی سرزمینی ایران فرهاد یزدی

+ با کمال تاسف و تاثر از در گذشت دوست نازنین مان محمد امینی .

+ اعتراضات مردم و راهکار های روی میز حکومت یکی از همکارن سایت آینده نگر از ایران

+ تعلل نیروهای مسلح فرهاد یزدی

+ آینده در کوتاه مدت فرهاد یزدی

+ سپاه پاسداران و نجات ایران فرهاد یزدی

+ رسالت انسان در برابر آزادی سعیده امین‌زاده

+ ایران – روسیه - اوکراین فرهاد یزدی

+ نیاز به زمان فرهاد یزدی

+ مبارزه مدنی و چرائی آن کیومرث صابغی

+ دو بازنده – یک برنده. فرهاد یزدی

+ نظام سیاسی در ایران آینده فرهاد یزدی

+ آیا بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ کاندید خواهد شد ؟ رضا علوی

+ اسطوره سیاسی از دموکراسی آمریکا تا اقتدار گرائی چین پرفسورجیم دیتو

+ اسطوره جدید و آینده سیاسی عربستان سعودی -

+ فرمان فرمایی روسیه بر نظام اسلامی فرهاد یزدی

+ دگرگونی قدرت در کانون نظام فرهاد یزدی

+ برجام در تاریکی رضا علوی

+ برای مام زمین در روز زمین فرهاد یگانه‌

+ تکرار تاریخ، نابودی محتوم دیکتاتورهای بزرگ به دست خودشان است فرهاد یگانه‌

+ چرا رابطه کشورهای غربی و روسیه پس از پایان جنگ سرد، به چنین کابوسی برای اردوگاه کشورهای غربی ختم شد؟ فرهاد یگانه‌

+ تاثیر جنگ اوکراین فرهاد یزدی

+ نوروزتان مبارک .

+ چیرگی «جبهه موافقت» بر «جبهه مقاومت» رضا علوی

+ نخبه گان یا پخمه گان در حکومت اسلامی  رضا علوی

+ رویا یا کابوس ؟ رضا علوی

+ خودکامگی  تیموتی اسنایدر

+ نگاهی بر موقعیت ایران در منطقه فرهاد یزدی

+ در باره انتخابات ۱۴۰۰ مجید / ایران

+ حسن هم از میان ما رفت گروهی از یاران دیروز، امروز و فردای حسن

+ در باره ظریف ... و میدان  مجید / ایران

+ نظام اسلامی و اردوی خاور بر علیه باختر فرهاد یزدی

+ چرا سازمانهای اطلاعا تی معتقدند که آینده جهان تیره و تار است ترجمه: کیومرث صابغی

+ تضمین حداقل درآمد یکسان برای تمام شهروندان. فرهاد طالع

+ قرار داد ۲۵ ساله ؛ ماندگاری حکومت یا ترکمانچای ؟ رضا علوی

+ سخنی با آقای مهاجرانی. محمد امینی

+ مذاکره غرب با نظام اسلامی فرهاد یزدی

+ هنر فاشیست نبودن ترجمه ناصر فکوهی

+ با ناسيوناليسم راه به جايي نمي‌بريم عظيم محمودآبادي

+ در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب فرهادی یزدی

+ روز سياه  رضا علوي

+ مصباح یزدی ؛ معمار خشونت مقدس و طرا ح "کادرسازی " رضا علوی

+ حمله به ایران و یا حزب الله؟ فرهاد یزدی

+ تهدید از سوی قفقاز فرهاد یزدی

+ بهار آن سال و «بهار هر سال...» محسن یلفانی

+ بحران امنیتی و حکومت نظامیان فرهاد یزدی

+ جستجوی کار در ایران امروز 

+ سیاست دولت نوین آمریکا در منطقه فرهاد یزدی

+ اوباما برجام را آورد و ترامپ آنرا پاره کرد- چرا؟ مجید / ایران

+ ارزش های اندیشه های دکتر فاطمی  رضا علوی

+ مرگ نهائی رژیم  فرهاد یزدی

+ آتش افروزی در قفقاذ فرهاد یزدی

+ اندیشه چپ ، خادم غرب مهندس صلاح الدین همایون

+ تنگ تر شدن حلقه فشار فرهاد یزدی



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995