Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


۱۴ ویژگی که باید در سال کهنه جا بگذارید

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[20 Mar 2015]   [ ]

سال نو و جدید آغاز می شود. برای شروع یک سال خوب و پر از انرژی این ۱۴ ویزگی را در سال کهنه جا بگذارید.
وقتی از موارد ناراحت کننده زندگی مان خلاص شویم، احساس سبکبالی و شادی کرده و می توانیم زندگی پربارتری را تجربه کنیم.

موارد زیر ویژگی هایی هستند که جلوی شادی فرد را گرفته و اجازه آسودگی خاطر به او نمی دهد. بنابراین اگر می خواهید در سال جدید زندگی بهتری داشته باشید، آنها را با خود به سال نو نبرید و در ایام کهنه جا بگذارید.


۱ فراموش کردن خود و مدام نگران حال دیگران بودن

شاید فکر کنید کسی نمی تواند به خود توجه نکند و مدام نگران حال اطرافیان خود باشد. اما باید گفت کسانی هستند که این ویژگی را دارند. در حقیقت این افراد هرگز به خود و نیازهای خود توجهی نداشته و همه وقت و انرژی شان را صرف دیگران (مثلا خانواده یا دوستان شان) می کنند. نمونه بارز آن مادرانی هستند که در خانه فقط به فکر رفاه دیگر اعضای خانواده اند و نیازهای خود را فراموش می کنند.

این روش زندگی به گونه ای است که دیگر زمانی برای تجدید قوای فرد باقی نمی گذارد و به مرور او را به سمت تحلیل انرژی و به دنبال آن افسردگی و دلزدگی می کشاند. اگر شما چنین رویه ای در پیش گرفته اید از سال جدید آن را تغییر دهید و به سمت تعادل پیش روید و همان طور که به دیگران توجه می کنید، به خودتان نیز اهمیت بدهید.


۲ بی فکری و بی توجهی

توجه و آگاهی داشتن نسبت به مسائل مختلف کمک می کند که فرد در برابر رویدادهای بد زندگی اش واکنش های مناسب نشان دهد. اما اگر از بینش اندکی برخوردار باشد و توجه کافی به رویدادهای اطراف خود نداشته باشد نمی تواند روی مشکلات خود متمرکز شده و در رفع آنها موثر عمل کند. با مطالعه و توجه به مسائل روز زندگی، آگاهی تان را بالا ببرید تا از واکنش های حاکی از بی توجهی نجات پیدا کنید.

همچنین داشتن یک ذهن مشوش نمی تواند شما را از قدرت تحلیل بهره مند سازد بنابراین با تکنیک تنفس ۴، ۷ و ۸ ذهن تان را در اختیار داشته باشید. روی یک صندلی یا کف اتاق نشسته و پشت تان را کاملا صاف نگه دارید. با ۴ شماره هوا را به درون ریه هایتان بکشید و سپس ۷ ثانیه آن را درون سینه تان حبس کنید و به آرامی با ۸ شماره هوا را به بیرون هدایت کنید. چند بار که این تکنیک را انجام دهید کاملا به آن مسلط شده و در مواقع اضطراب آور براحتی می توانید خود را آرام کرده و واکنش مناسب بروز دهید.


۳ لاف زدن درخصوص پرکاری

وقتی کسی با شما احوالپرسی می کند و می پرسد الان چه می کنید، با اطمینان می توان گفت پاسخ می دهید: خیلی سرم شلوغ است. البته شاید حق با شما باشد و کاملا هم با روراستی تمام این را گفته باشید. در دنیا و فرهنگ امروز بسیار مشغول بودن عادی شده است. حتی می توان گفت کار بدی نیست به شرطی که این فعالیت ها هدفمند باشند اما متاسفانه اکثر ما زندگی هایمان را با کارهای غیرضروری و بی فایده پر می کنیم تا احساس مهم بودن و مسئول بودن کنیم. پس بهتر است سال جدید از این عادت که صرفا خسته کننده است، دست برداریم.


۴ روابط با کیفیت پایین

بسیاری از ما با افرادی در ارتباط هستیم که جذابیت چندانی ندارند و به همین دلیل از آنها خسته و کسل شده ایم. حتی بیشتر مواقع نمی توانیم به آنها اعتماد داشته باشیم و همین موضوع باعث شده است که روابط مان از کیفیت خوبی برخوردار نباشد. اعتماد چهار جز دارد:


_ علایق مشترک: ارزش ها و اهداف مشابه داشتن

_ قابل پیش بینی بودن: بتوان رفتارهای یکدیگر را پیش بینی کرد

_ توجه کردن: به نیازهای یکدیگر توجه نشان دادن

_ هشدار دادن: پیش از انجام دادن کاری خلاف میل یکدیگر هشدار دادن

براساس تحقیقات انجام شده روابط با کیفیت شامل رفتار محترمانه، اعتماد به یکدیگر و تفریح در کنار هم است. در سال جدید روابط کم ارزش را کنار بگذارید.


۵ عمل بدون هدف

با خود بگویید سال جدید سال هدفمندی است. عمل هدفمند یعنی این که از همان ابتدای سال در مقابل انتخاب هایی که در نظر دارید، خوب بیندیشید و بر مبنای مقصود و هدف تان دست به کار شوید. در ضمن به انجام دادن کارهای زیاد «نه» بگویید. البته گاهی این نه گفتن بسیار سخت می شود، اما بدون فکر دست به کارهای متفاوت زدن هم باعث می شود وقت با ارزش تان را بیهوده تلف کنید.


۶ زمان الکترونیکی

زمان الکترونیکی در حقیقت مقدار وقتی است که بر سر استفاده از وسایل الکترونیکی سپری می کنید. برخی از افراد معتقدند که گاهی ۵۰ درصد از وقت روزانه شان به گشت و گذار در اینترنت می گذرد. بنابراین اگر از این نوع افراد هستید، سال جدید برای خود برنامه ای مناسب جهت استفاده از ابزارهای الکترونیکی ترتیب دهید. استفاده بیش از حد از اینترنت و چسبیدن به صفحه مانیتور باعث می شود ارتباط های خوب اجتماعی و گفت وگوهای جالب و جذاب و فرصت های شغلی باارزش را براحتی از دست بدهید.


۷ درهم ریختگی ذهنی

ما هر روز تعداد بسیاری از افکار و پیغام های مختلف دریافت می کنیم که در ذهن مان جمع می شوند. باید ابتدا سعی کنیم آن اطلاعات را دسته بندی کنیم و موارد مفید و مناسب را حفظ کنیم و باقی را دور بریزیم. مثلا اگر به خودتان می گویید: من به اندازه کافی خوب نیستم. وقتی با مشکلی روبه رو شوید نمی توانید نسبت به آن درست عمل کرده و ترفند مناسبی برای حل آن به کاربندید و این پیامی که به دلایلی در ذهن خود حفظ کرده اید تاثیر بدی روی زندگی تان می گذارد. از سال نو شما هم ذهن تان را مرتب کنید و تنها پیام هایی را در آن جا دهید که شما را به موفقیت می رساند.


۸ به هم ریختگی فیزیکی

اگر محیط زندگی و کارتان شلوغ و درهم برهم باشد مسلما نمی توانید احساس خوبی داشته باشید و گاهی اوضاع روحی تان را به هم می ریزد. به خودتان قول دهید که نظم را وارد زندگی تان کنید. بعضی مواقع هم برخی وسایل منزل یا لباس هایتان را دوست ندارید و از آنها خسته شده اید. همیشه هرازگاهی این دست از وسایل را به دیگران ببخشید چون علاوه بر این که دیگران را از داشته های خود بهره مند می کنید، می توانید زندگی خود را سازماندهی کنید.



۹ خستگی


خستگی موضوعی فراگیر است و هیچ فردی نسبت به آن مصون نیست. خستگی نوعی بیماری مزمن است که روی اکثر موضوعات زندگی اثر می گذارد. احساس خستگی و فرسودگی کردن به دنبال آن حس پوچی و بی معنا بودن زندگی را می آورد. در سال جدید از تکنیک هایی استفاده کنید که جلوی خسته شدن روح و جسم تان را می گیرد. مثلا برای خود وقت استراحت و تفریح ترتیب دهید و برای انجام کارهای مورد علاقه تان برنامه ریزی کنید.


۱۰ بی کفایتی

وقتی فکر می کنید نمی توانید به نتایج دلخواهتان در زندگی برسید احساس بی کفایتی خواهید کرد. در واقع این مساله می تواند در درازمدت باعث شود که گرفتار خستگی روح و روان شوید. در سال نو باید این احساس را دور ریخته و کاری کنید که برعکس این احساس رخ دهد. به لیاقت و کفایت خود مطمئن شوید. بنابرتحقیقات شما به سه روش می توانید این کار را انجام دهید:

_ مهارت


کسب مهارت در کار مورد علاقه بهترین روش احساس لیاقت کردن است.

_ تشویق


در کنار کسانی باشید که شما را در رسیدن به موفقیت تشویق می کنند.

_تجربه دیگران


به کسانی که موانع بر سر راه شان را کنار زده و به موفقیت دست پیدا کرده اند توجه کرده و از تجربیات شان بهره مند شوید.


۱۱ شکست، پشیمانی و اشتباه

اگر در کارهایتان شکست خورده اید و به دلیل خطاهایتان احساس ندامت می کنید، بهتر است در سال جدید دیگر به آنها فکر نکنید چراکه در ذهن نگه داشتن این لحظات پر از ناامیدی شما را از حرکت دوباره بازمی دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دیگر خطاهای گذشته را تکرار نکنید و از آنها درس بگیرید و با استفاده از تجربه هایتان به سراغ روش های جدید بروید.


۱۲ توقعات دیگران

بیشتر مواقع ما وسوسه می شویم که توقعات دیگران را به جا آوریم، مخصوصا اگر این دیگران خانواده یا از دوستان ما باشند. اما خودتان چه می خواهید و چه توقعی از خود دارید؟ مهم ترین چیز در زندگی این است که به دنبال برآورده کردن توقعات خود باشید تا در انتها از زندگی تان خشنود باشید. بنابراین از سال جدید به توقعات خود از زندگی توجه کافی نشان دهید.


۱۳ کمال گرایی

امسال به نظرتان چگونه گذشت؟ به اندازه کافی خوب یا نه بد و بی کیفیت؟ برای این که بتوانید به این سوال پاسخ دهید باید برای خود معیاری از خوب یا بد بودن داشته باشید. اما اگر کمال گرا باشید هرگز نمی توانید معیار مناسبی برای سنجش و ارزیابی وضعیت تان به دست آورید و هرگز هیچ موفقیتی شما را راضی نمی کند و مدام نگران فرصت های زندگی هستید و مقایسه های بد درباره وضعیت خود با دیگری می کنید. کمال گرایی بسیار مخرب است و اگر این ویژگی را در خود سراغ دارید، سال جدید خود را از آن برهانید.

۱۴ عادت های غلط

این عادت ها می توانند از سیگار کشیدن تا خوردن غذاهای ناسالم باشند. از سال جدید در روش زندگی تان تجدیدنظر کرده و به سلامت جسم و روح تان بیشتر اهمیت دهید.

مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع:


بنیاد آینده‌نگری ایران



پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۵ آوریل ۲۰۲۴

ستون آزاد

+ "زدن سر هشت پا" و حکایت "ببر کاغذی" رضا علوی

+ جهانِ پس از جنگ غزه  رضا علوی

+ آیا اسراییل بر نفت و گازغزه چیره خواهد شد ؟ رضا علوی

+ توتالیتریسم چیست؟ حسین مولا

+ گفتگو بارد هوش مصنوعی با حسین مولا حسین مولا

+ تفاوت مبارزه جوانان در زمان حکومت شاه ایران برای آزادی و دمکراسی با مبارزه جوانان کنونی برای آزادی و دمکراسی علیه جمهوری اسلامی چیست؟ گفتگو حسین مولا با بارد بزرگترین هوش مصنوعی گوگل

+ دو حادثه مهم  رضا علوی

+ جوانانیکه در جنبش زن زندگی آزادی شرکت کردن در چه سنینی بودند؟ Bard هوش مصنوعی

+ خود آموز دیکتاتورها رندال وود کارمینه دولوکا

+ موانع توسعه دموکراسی در خاورمیانه  دکتر امیر ساجدي

+ راز یک کشتار  رضا علوی

+ آیا غول خفته بیدار می شود ؟  رضا علوی

+ ریزش مداحان در این عاشورا رضا علوی

+ رهبر نقاب دار!  رضا علوی

+ بخش سوم : "لاریجانی ها " ؛ مردانی برای تمام فصول رضا علوی

+ حقوق زنان - کانون درگیری. فرهاد یزدی

+ آمریکا ؛ به کجا چنین شتابان ؟ رضا علوی

+ جهان و ایران در آغاز سال نو خورشیدی. فرهاد یزدی

+ نبرد برای نامزدی  رضا علوی

+ . 

+ ایران لیبرال فرهاد یزدی

+ روز جهانی زنان گرامی باد  گیتی پورفاضل

+ سالروز حمله روسیه به اوکراین فرهاد یزدی

+ کالبد شکافی" پرویز ثابتی" رضا علوی

+ سقوط محسن رنانی

+ فشار برملت ایران از دو سو. فرهاد یزدی

+ نشست واشنگتن – تلاش در راه ذلیل کردن جنبش ملی ایران فرهاد یزدی

+ الگوی روسی چپاول اموال ملی فرهاد یزدی

+ امنیت ملی – بخش دوم فرهاد یزدی

+ امنیت ملی در دهه سوم سده بیست و یکم فرهاد یزدی

+ آیا روسیه، جمهوری اسلامی را به عنوان متحد استراتژیک خود محسوب می کند؟ رضا علوی

+ منافع ملی و استقلال فرهاد یزدی

+ نقش "طنز" و شعار های "کاف دار" در جنبش انقلابی ایران رضا علوی

+ قشر میانه ایران مهرداد: یکی از همکاران سایت آینده نگر

+ دیگر چین به ایران اهمیت نمی‌دهد ! رضا علوی

+ نقش توازن قوا در جهان در خیزش ملی فرهاد یزدی

+ نیروهای مسلح در دو مقطع تاریخی فرهاد یزدی

+ تراژدی جمهوری اسلامی با مهسا امینی آغاز و با محسن شکاری پایان می‌یابد!  دکتر شیرزاد کلهری

+ دستاوردهای جنبش انقلابی ایران یکی از همکارن سایت آینده نگر از ایران

+ از خیزش اجتماعی تا انقلاب سیاسی فرهاد یزدی

+ پایان کار رژیم، تکیه بر عصای سلیمان شیرزاد کلهری

+ انقلاب سیاسی فرهاد یزدی

+ انقلاب مدرن ایران شیرزاد کلهری

+ ادامه خیزش اجتماعی – سیاسی ایران فرهاد یزدی

+ بیانیه شماره ۱ لیدرهای میدانی  لیدرهای میدانی

+ خیزش اجتماعی نسل جوان ایران فرهاد یزدی

+ اولویت پاسداری از یک پارچگی سرزمینی ایران فرهاد یزدی

+ با کمال تاسف و تاثر از در گذشت دوست نازنین مان محمد امینی .

+ اعتراضات مردم و راهکار های روی میز حکومت یکی از همکارن سایت آینده نگر از ایران

+ تعلل نیروهای مسلح فرهاد یزدی

+ آینده در کوتاه مدت فرهاد یزدی

+ سپاه پاسداران و نجات ایران فرهاد یزدی

+ رسالت انسان در برابر آزادی سعیده امین‌زاده

+ ایران – روسیه - اوکراین فرهاد یزدی

+ نیاز به زمان فرهاد یزدی

+ مبارزه مدنی و چرائی آن کیومرث صابغی

+ دو بازنده – یک برنده. فرهاد یزدی

+ نظام سیاسی در ایران آینده فرهاد یزدی

+ آیا بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ کاندید خواهد شد ؟ رضا علوی

+ اسطوره سیاسی از دموکراسی آمریکا تا اقتدار گرائی چین پرفسورجیم دیتو

+ اسطوره جدید و آینده سیاسی عربستان سعودی -

+ فرمان فرمایی روسیه بر نظام اسلامی فرهاد یزدی

+ دگرگونی قدرت در کانون نظام فرهاد یزدی

+ برجام در تاریکی رضا علوی

+ برای مام زمین در روز زمین فرهاد یگانه‌

+ تکرار تاریخ، نابودی محتوم دیکتاتورهای بزرگ به دست خودشان است فرهاد یگانه‌

+ چرا رابطه کشورهای غربی و روسیه پس از پایان جنگ سرد، به چنین کابوسی برای اردوگاه کشورهای غربی ختم شد؟ فرهاد یگانه‌

+ تاثیر جنگ اوکراین فرهاد یزدی

+ نوروزتان مبارک .

+ چیرگی «جبهه موافقت» بر «جبهه مقاومت» رضا علوی

+ نخبه گان یا پخمه گان در حکومت اسلامی  رضا علوی

+ رویا یا کابوس ؟ رضا علوی

+ خودکامگی  تیموتی اسنایدر

+ نگاهی بر موقعیت ایران در منطقه فرهاد یزدی

+ در باره انتخابات ۱۴۰۰ مجید / ایران

+ حسن هم از میان ما رفت گروهی از یاران دیروز، امروز و فردای حسن

+ در باره ظریف ... و میدان  مجید / ایران

+ نظام اسلامی و اردوی خاور بر علیه باختر فرهاد یزدی

+ چرا سازمانهای اطلاعا تی معتقدند که آینده جهان تیره و تار است ترجمه: کیومرث صابغی

+ تضمین حداقل درآمد یکسان برای تمام شهروندان. فرهاد طالع

+ قرار داد ۲۵ ساله ؛ ماندگاری حکومت یا ترکمانچای ؟ رضا علوی

+ سخنی با آقای مهاجرانی. محمد امینی

+ مذاکره غرب با نظام اسلامی فرهاد یزدی

+ هنر فاشیست نبودن ترجمه ناصر فکوهی

+ با ناسيوناليسم راه به جايي نمي‌بريم عظيم محمودآبادي

+ در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب فرهادی یزدی

+ روز سياه  رضا علوي

+ مصباح یزدی ؛ معمار خشونت مقدس و طرا ح "کادرسازی " رضا علوی

+ حمله به ایران و یا حزب الله؟ فرهاد یزدی

+ تهدید از سوی قفقاز فرهاد یزدی

+ بهار آن سال و «بهار هر سال...» محسن یلفانی

+ بحران امنیتی و حکومت نظامیان فرهاد یزدی

+ جستجوی کار در ایران امروز 

+ سیاست دولت نوین آمریکا در منطقه فرهاد یزدی

+ اوباما برجام را آورد و ترامپ آنرا پاره کرد- چرا؟ مجید / ایران

+ ارزش های اندیشه های دکتر فاطمی  رضا علوی

+ مرگ نهائی رژیم  فرهاد یزدی

+ آتش افروزی در قفقاذ فرهاد یزدی

+ اندیشه چپ ، خادم غرب مهندس صلاح الدین همایون

+ تنگ تر شدن حلقه فشار فرهاد یزدی



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995