Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


بخاطر خودتان هم که شده.

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[01 Apr 2018]   [ فرهاد یزدی]

- اول آوریل 2018

بن بست سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور همچنان به نقطه سقوط و آنهم بدون راه حل، دستکم از طریق نظام، نزدیک می شود. وزیر کشور به صراحت اعلان می کند که هنوز بسیاری در نظام پیام نا آرامی های دی ماه را درک نکرده اند. همزمان با این گفتار از دهان فردی که مسئول حفظ امنیت کشور (حداقل از نظر قانونی) می باشد، زمزمه های خروج بیست تا سی میلیارد (30,000,000,000) دلار از کشور در همان مدت بگوش می رسد که وسیله ی نماینده مجلس نیز بازگو شد. چه افراد و یا گروه هائی قادر به خروج این مقدار ارز از کشور می باشند؟ به طور مسلم اعتراض کنندگان دی ماه چنین توان مالی را نداشته و ندارند. بلکه اگشت اشاره بسوی سردمداران حکومتی و حواریون آنان می باشد که سرانجام خود را نزدیک می بینند. بی دلیل نیست که ارزش ارزهای خارجی چنین پرشی پس از آن انجام داد. پس از گذشت دو سال از حکم زندان سعید مرتضوی بالاخره حکم جلب صادر شد. مدت هاست که از صدور حکم می گذرد و هنوز خبری از بازداشت وی انتشار نیافته است. همان وضع در مورد سعید طوسی نیز برقرار است. در حالی که به طور تقریب همه ی قدرت های خارجی، شمشیر را از رو بسته اند و فرد قدرتمند عربستان هر روزه برعلیه ایران شاخ و شانه می کشد، به طور رسمی اعلان می گردد که وزیر امنیت اسرائیل با فرد قدرتمند عربستان ملاقات کرده اند، شایع می گردد که دو فروند هواپیمای رادار گریز اسرائیل با عبور از آسمان سوریه و عراق به خاک ایران، برای قدرت نمائی وارد شده اند، انتشار می یابد که شورای امنیت ملی در سال جدید هنوز تشکیل جلسه نداده است.
احمدی نژاد که آسیب های او به ایران به دهه ها نیاز دارد تا جبران گردد و بنا به گفته یکی از مقامات رژیم مانند در مسجد است که نه می شود آن را کند و یا سوزاند (البته بخاطر مدارکی که دارد)، در مبارزه خود با رئیس قوه قضائیه با زیرکی پای فرمانده نیروی قدس را نیز به میان کشید. شایعه گسترده تغییر رئیس قوه قضائیه و حتا اعلان نام جانشین او (تاکنون دو نفز از فسیل های نظام)، نشانه ی پایان عمر ریاست کنونی قوه قضائیه (دستکم از نظر سیاسی و شاید هم فیزیکی) با تمام تکذیب های انجام شده مقامات، می باشد. همزمان با انتشار سیاهه ای از دارائی های خانواده لاریجانی که به احمدی نژاد نسبت داده شده که با وجودی که درستی آن را نمی توان تائید کرد، در فضای کنونی جامعه مورد قبول همگان قرار گرفته، آسیب دیگری بر تمام خانواده وارد آورد. به ویژه که او احتمال افشا کردن موارد جاسوسی آن خانواده را در صورت اجرا نشدن خواسته هایش داده است. حتا دیگر برادر رئیس قوه قضائیه، یعنی رئیس قوه مقننه کشور، به امید کنترل بحران که تمامی خانواده را در بر گرفته، بایستی خواهان کنار گذارده شدن وی، از قدرت باشد. با وجود تمامی این تحولات، به احتمال زیاد وزنه ی فرمانده نیروی قدس، آخرین مقاومت ها را برای تغییر او از میان خواهد برداشت.
از همپاشی به نسبت ساده و سریع نظام شوروی با وجودی که مدت ها بود سیر نزولی را آغاذ کرده بود، همه را غافلگیر کرد. نیروی نظامی و توان هسته ای آن امپراتوری که از اقیانوس آرام تا قلب اروپا را در بر می گرفت، زیر بار سنگینی وزن خود و تضادهای درونی از پا درآمد. در مقایسه با توان اقتصادی، سیاسی و نظامی رژیم اسلامی، فساد شخصی و جاسوسی (برای حفظ موقعیت کنونی و امنیت در آینده) در نظام شوروی وجود نداشت. هیچگاه ریاست یکی از قوه های اصلی شوروی به فساد مالی و جاسوسی در این اندازه و به این آشکاری متهم نشده بود. با اینحال این غول با دست آوردهای چشمگیر همراه با امپراتوریش با وجود سنت جا افتاده خشونت در جامعه و سیاست، با مسالمت از پا در افتاد. نه تنها تمامی اروپای باختری و بالکان را از دست داد، خود آن واحد سیاسی به پانزده جمهوری تقسیم شد. این موقعیت مدتهاست که در اختیار ایران نیز قرار داده شده که بتواند با مسالمت نسبی نظام اسلامی را برانداخته و بدین سان از یک مصیبت ملی پیش گیری نماید. امپراتوری روسیه و پس از آن شوروی از ملیت های گوناگون و در مواردی بشدت مخالف یکدیگر با زور بهم چسبانده شده بودند و از این رو برای ملت روس، بغیر از بخش هائی، گروه ه و یا افراد، ضایعه ی جبران ناپذیر نبود. ایران با وجودی که بخشی از سرزمین و جمعیت خود را به ویژه در سده نوزدهم از دست داد، دارای ملت است که باوجود و شاید هم بخاطر وجود زبان و تیره های گوناگون، سالها در کنار هم با ملاط همبستگی ملی، در کل یگانه مانده اند. ملت ایران تحمل از همپاشی را ندارد و از این رو، تجزیه مصیبت است. همزمان باید توجه کرد که نظام اسلامی نه بر پایه ملت بلکه بر امت بنا شده که سرزمین، مرزو زیستگاه دایمی برای آنان بی معناست. آنان به سرزمین نه بر مبنای زیستگاه تاریخی ملی بلکه بر مبنایی زیستگاه موقتی برای ادامه چند روز حکومت خود نگاه می کنند. از این رو وابستگی و مسئولیت آنان تنها در اندازه وابستگی و مسئولیت در حد حفظ رژیم خود بدون در نظر گرفتن "ایران" می باشد. چون رژیم و ایدئولوژی حاکم برآن پر از تضاد و از این رو بشدت فساد پذیر، وابستگی و مسئولیت حتا به سرنوشت خود رژیم هیچگاه نمی تواند استوار گردد. از این رو، نظام اسلامی و آخوندهای حاکم برآن مناسب ترین شرایط برای رشد فساد، خیانت و جاسوسی که به احتمال زیاد در سده بیستم و تاکنون در جهان همتا نداشته را فراهم کرده اند. در حالی که با قساوت تمام در برابر هر حرکت اعتراضی واکنش از خود نشان می دهند، همزمان اجازه می دهد که "خودی ها" با تمام قوا تیشه بر ریشه نظام خود زنند. صلابت رژیم تنها در برابر نیروهای "غیر خودی" و یا به سخن دیگر ملت می باشد. این رژیم به اندازه ای فاسد است که حتا نمی تواند سازوکار تعیین جانشین برای "رهبر" کنونی خود برگزیند.
در این که رژیم اسلامی در حال واژگونی ست، تردید نمی باشد. نه ایران و نه حتا نظام، نه وسیله ی به اصطلاح اصلاح طلبان و یا اصول گراها، هردو زاده نظام اسلامی، قابل نجات نیست. مساله در این است که این واژگونی می تواند پیش از آنکه دیر شود (پیش از اینکه ایران درهم ریزد) انجام گیرد و یا خیر؟ هرچه توفان در ناحیه و ایران شدت می گیرد، ازهمپاشی نظام نیز نزدیک تر می گردد. شوربختانه این وضعیت ایران را نیز دربر می گیرد. هر روز احتمال سقوط ایران بهمراه نظام افزایش می یابد. اگر تا چندی پیش می شد مطمئن بود که سقوط نظام الزامی ندارد که ایران را نیز بر لبه پرتگاه بکشاند، امروز چنین تضمینی کم رنگ تر شده است. بدون اعلان روشن خلع ید از نظام اسلامی در آینده خیلی نزدیک، امکان نجات ایران رنگ می بازد. آنوقت همه چیز از دست می رود. در این شرایط، سپاه پاسداران در "روز جمهوری اسلامی" هنوز شعارهائی بر روال قدیم را ندا می دهد. تمام بدبختی کشور را بردوش عوامل خارجی می افکنند. اگر هنوز در میان نیروهای مسلح و یا هیئت حاکمه کورسوئی وظیفه نسبت به کشور احساس می گردد و یا دستکم در فکر حفظ نهاد و یا شخصی خود در آینده می باشند، نیاز است که هرچه زودتر برای سقوط این رژیم به ملت بپیوندند. زمان حکومت خامنه ای ها، طائب ها و جنتی ها بسر رسیده است. در هر حال همگی آنان به طور طبیعی در نزدیکی گور قرار دارند. اما جوان ترهای سپاه، ارتش و دیگران در هیئت حاکمه، حتا برای نجات خود و خانواده هم که شده باید دست به اقدام قاطع در راه حفظ یک پارچگی سرزمینی ایران زنند تا شاید بختی برای نجات در آینده داشته باشند.
---------------------------------
۱ - نه تنها رادارهای ایران نتوانستند تجاوز اسرائیل به مرز هوائی ایران را رد یابی کنند، رادارهای روسیه در سوریه نتوانستند از عبور هواپیماها مطلع گردند و یا نخواستند که خبری در این مورد انتشار دهند. احتمال اول بالاتر است.
۲ - احمد دهقان، سردار سپاه، وزیر پیشین دفاع و مشاور کنونی رهبر نظام.
۳ - او اعلان می کند که این خانواده سه ملک در انگلستان از اعراب سعودی خریده و یا بعنوان هدیه دریافت کرده اند.
۴ - در جنگ قدرت در دوره استالین، برخی از مقامات بلند پایه ی حزبی و حکومتی بر جاسوسی خود اعتراف کردند. همگان در آن زمان و اکنون می دانند که اعتراف از روی اجبار به دست آمده بود و برخلاف نظام اسلامی، جاسوسی در کار نبود.

مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع:


بنیاد آینده‌نگری ایران



پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۸ مارس ۲۰۲۴

ستون آزاد

+ جهانِ پس از جنگ غزه  رضا علوی

+ آیا اسراییل بر نفت و گازغزه چیره خواهد شد ؟ رضا علوی

+ توتالیتریسم چیست؟ حسین مولا

+ گفتگو بارد هوش مصنوعی با حسین مولا حسین مولا

+ تفاوت مبارزه جوانان در زمان حکومت شاه ایران برای آزادی و دمکراسی با مبارزه جوانان کنونی برای آزادی و دمکراسی علیه جمهوری اسلامی چیست؟ گفتگو حسین مولا با بارد بزرگترین هوش مصنوعی گوگل

+ دو حادثه مهم  رضا علوی

+ جوانانیکه در جنبش زن زندگی آزادی شرکت کردن در چه سنینی بودند؟ Bard هوش مصنوعی

+ خود آموز دیکتاتورها رندال وود کارمینه دولوکا

+ موانع توسعه دموکراسی در خاورمیانه  دکتر امیر ساجدي

+ راز یک کشتار  رضا علوی

+ آیا غول خفته بیدار می شود ؟  رضا علوی

+ ریزش مداحان در این عاشورا رضا علوی

+ رهبر نقاب دار!  رضا علوی

+ بخش سوم : "لاریجانی ها " ؛ مردانی برای تمام فصول رضا علوی

+ حقوق زنان - کانون درگیری. فرهاد یزدی

+ آمریکا ؛ به کجا چنین شتابان ؟ رضا علوی

+ جهان و ایران در آغاز سال نو خورشیدی. فرهاد یزدی

+ نبرد برای نامزدی  رضا علوی

+ . 

+ ایران لیبرال فرهاد یزدی

+ روز جهانی زنان گرامی باد  گیتی پورفاضل

+ سالروز حمله روسیه به اوکراین فرهاد یزدی

+ کالبد شکافی" پرویز ثابتی" رضا علوی

+ سقوط محسن رنانی

+ فشار برملت ایران از دو سو. فرهاد یزدی

+ نشست واشنگتن – تلاش در راه ذلیل کردن جنبش ملی ایران فرهاد یزدی

+ الگوی روسی چپاول اموال ملی فرهاد یزدی

+ امنیت ملی – بخش دوم فرهاد یزدی

+ امنیت ملی در دهه سوم سده بیست و یکم فرهاد یزدی

+ آیا روسیه، جمهوری اسلامی را به عنوان متحد استراتژیک خود محسوب می کند؟ رضا علوی

+ منافع ملی و استقلال فرهاد یزدی

+ نقش "طنز" و شعار های "کاف دار" در جنبش انقلابی ایران رضا علوی

+ قشر میانه ایران مهرداد: یکی از همکاران سایت آینده نگر

+ دیگر چین به ایران اهمیت نمی‌دهد ! رضا علوی

+ نقش توازن قوا در جهان در خیزش ملی فرهاد یزدی

+ نیروهای مسلح در دو مقطع تاریخی فرهاد یزدی

+ تراژدی جمهوری اسلامی با مهسا امینی آغاز و با محسن شکاری پایان می‌یابد!  دکتر شیرزاد کلهری

+ دستاوردهای جنبش انقلابی ایران یکی از همکارن سایت آینده نگر از ایران

+ از خیزش اجتماعی تا انقلاب سیاسی فرهاد یزدی

+ پایان کار رژیم، تکیه بر عصای سلیمان شیرزاد کلهری

+ انقلاب سیاسی فرهاد یزدی

+ انقلاب مدرن ایران شیرزاد کلهری

+ ادامه خیزش اجتماعی – سیاسی ایران فرهاد یزدی

+ بیانیه شماره ۱ لیدرهای میدانی  لیدرهای میدانی

+ خیزش اجتماعی نسل جوان ایران فرهاد یزدی

+ اولویت پاسداری از یک پارچگی سرزمینی ایران فرهاد یزدی

+ با کمال تاسف و تاثر از در گذشت دوست نازنین مان محمد امینی .

+ اعتراضات مردم و راهکار های روی میز حکومت یکی از همکارن سایت آینده نگر از ایران

+ تعلل نیروهای مسلح فرهاد یزدی

+ آینده در کوتاه مدت فرهاد یزدی

+ سپاه پاسداران و نجات ایران فرهاد یزدی

+ رسالت انسان در برابر آزادی سعیده امین‌زاده

+ ایران – روسیه - اوکراین فرهاد یزدی

+ نیاز به زمان فرهاد یزدی

+ مبارزه مدنی و چرائی آن کیومرث صابغی

+ دو بازنده – یک برنده. فرهاد یزدی

+ نظام سیاسی در ایران آینده فرهاد یزدی

+ آیا بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ کاندید خواهد شد ؟ رضا علوی

+ اسطوره سیاسی از دموکراسی آمریکا تا اقتدار گرائی چین پرفسورجیم دیتو

+ اسطوره جدید و آینده سیاسی عربستان سعودی -

+ فرمان فرمایی روسیه بر نظام اسلامی فرهاد یزدی

+ دگرگونی قدرت در کانون نظام فرهاد یزدی

+ برجام در تاریکی رضا علوی

+ برای مام زمین در روز زمین فرهاد یگانه‌

+ تکرار تاریخ، نابودی محتوم دیکتاتورهای بزرگ به دست خودشان است فرهاد یگانه‌

+ چرا رابطه کشورهای غربی و روسیه پس از پایان جنگ سرد، به چنین کابوسی برای اردوگاه کشورهای غربی ختم شد؟ فرهاد یگانه‌

+ تاثیر جنگ اوکراین فرهاد یزدی

+ نوروزتان مبارک .

+ چیرگی «جبهه موافقت» بر «جبهه مقاومت» رضا علوی

+ نخبه گان یا پخمه گان در حکومت اسلامی  رضا علوی

+ رویا یا کابوس ؟ رضا علوی

+ خودکامگی  تیموتی اسنایدر

+ نگاهی بر موقعیت ایران در منطقه فرهاد یزدی

+ در باره انتخابات ۱۴۰۰ مجید / ایران

+ حسن هم از میان ما رفت گروهی از یاران دیروز، امروز و فردای حسن

+ در باره ظریف ... و میدان  مجید / ایران

+ نظام اسلامی و اردوی خاور بر علیه باختر فرهاد یزدی

+ چرا سازمانهای اطلاعا تی معتقدند که آینده جهان تیره و تار است ترجمه: کیومرث صابغی

+ تضمین حداقل درآمد یکسان برای تمام شهروندان. فرهاد طالع

+ قرار داد ۲۵ ساله ؛ ماندگاری حکومت یا ترکمانچای ؟ رضا علوی

+ سخنی با آقای مهاجرانی. محمد امینی

+ مذاکره غرب با نظام اسلامی فرهاد یزدی

+ هنر فاشیست نبودن ترجمه ناصر فکوهی

+ با ناسيوناليسم راه به جايي نمي‌بريم عظيم محمودآبادي

+ در آستانه چهل و دومین سالگرد انقلاب فرهادی یزدی

+ روز سياه  رضا علوي

+ مصباح یزدی ؛ معمار خشونت مقدس و طرا ح "کادرسازی " رضا علوی

+ حمله به ایران و یا حزب الله؟ فرهاد یزدی

+ تهدید از سوی قفقاز فرهاد یزدی

+ بهار آن سال و «بهار هر سال...» محسن یلفانی

+ بحران امنیتی و حکومت نظامیان فرهاد یزدی

+ جستجوی کار در ایران امروز 

+ سیاست دولت نوین آمریکا در منطقه فرهاد یزدی

+ اوباما برجام را آورد و ترامپ آنرا پاره کرد- چرا؟ مجید / ایران

+ ارزش های اندیشه های دکتر فاطمی  رضا علوی

+ مرگ نهائی رژیم  فرهاد یزدی

+ آتش افروزی در قفقاذ فرهاد یزدی

+ اندیشه چپ ، خادم غرب مهندس صلاح الدین همایون

+ تنگ تر شدن حلقه فشار فرهاد یزدی

+ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و اثر آن بر نظام اسلامی فرهاد یزدی



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995